Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Βολές Κατερινόπουλου κατά πάντων

"Πιστεύω στο όραμα του Γ. Παπανδρέου , που σήμερα όμως μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης έχει αρχίσει να ξεθωριάζει γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θέλουν και δεν επιθυμούν να βιώσει ο λαός αυτό το όραμα."
Άστραψε και βρόντηξε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος μέσα από τις δύο επιστολές που απέστειλε στα μέσα.
Φανερά δυσαρεστημένος με τα τοπικά δρώμενα στο κόμμα και όχι μόνο ,αναφέρεται στην πολιτική πορεία του εως τώρα λέγοντας:
" Ένας από τους πολλούς είμαι και εγώ, θυσιάζοντας καριέρα, εξέλιξη και οικογένεια και συστρατεύτηκα μαζί του.Ο Πρόεδρος και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τίμησε δύο φορές με τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πλην όμως στηρίχθηκα στις δυνάμεις μου, αυξάνοντας τις ψήφους του Κινήματος κατά 17.000 στο Νομό."...
Για την απόρριψη του από την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και την επιλογή του Αντωνόπουλου τονίζει...
"...Εξέφρασα προσωπική επιθυμία, για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας με μόνο στόχο την προσφορά στον τόπο μου, στο Κίνημά μου και στις ιδέες που εκφράζει ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Με λύπη μου πληροφορήθηκα από υπεύθυνα χείλη, ότι έγινε επιλογή προσώπου που μέχρι πρότινος ηγείτο διασπαστικού ψηφοδελτίου στο Δήμο Αγρινίου.Η τελική επιλογή έφτασε σε αυτό το σημείο μέσα από ίντριγκες, συναλλαγές, προσωπικές ψηφοθηρίες, επιβίωσης «ιθυνόντων» και εκπροσώπων του λαού, από προσωπική ιδιοτέλεια και μόνο, με μια αιτιολογία αίολη και πολιτικά αδύναμη, ότι δήθεν «μαζεύονται» οι διασπαστικές κινήσεις.Αίολη και πολιτικά αστήρικτη είναι διότι το πρόσωπο έχει καταστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ στο Νομό, οι διασπαστικές κινήσεις συνεχίζονται, δεν ενώνει η επιλογή, διχάζει και αποπολιτικοποεί τους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ιδιαίτερα αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...."
Τελειώνοντας θέτει τον εαυτό του εκτός οργάνων του κόμματος λέγοντας..
"Παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε από το Συντονιστικό όργανο του Τομέα Εσωτερικών αλλά και του υπευθύνου της Ομάδας Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος.."

Δεν υπάρχουν σχόλια :